Motorisk utveckling

För att varje barn ska få möjlighet att leva upp till sin fulla potential.

Learn to Move vinner pris

Glädjande att under våren få besked om att Learn to Move utsetts till “Best Children’s Healthcare Education & Consultanty Firm 2023” av Scandinavian Business Awards!

Förlängd anmälningstid till utbildning om Developmental Coordination Disorder

Det är viktigt att alla som arbetar med barn känner till Developmental Coordination Disorder. Fysioterapeuter, arbetsterpeuter och idrottslärare är särskilt välkomna till denna kurs för barn som mer än andra behöver hjälp och förståelse! Då vi har haft problem med anmälningsformulär förlängs nu anmälningstiden – varmt välkomna!

Vad vi gör

Utbildning

Träffa kollegor och få kunskap och praktiska verktyg att ta med dig till din kliniska verksamhet. Utbildningarna från Learn to Move grundar sig i vetenskap, klinisk erfarenhet och ett helhetsperspektiv kring barn.

Föreläsning

LTM håller föreläsningar rörande ämnet barn, utveckling och lärande. Oavsett om du är förälder, utbildare, företagare, professionell, frivillig organisation eller annat är du välkommen att kontakta oss.

Rådgivning

Är du tillverkare, ingenjör eller designer som utformar produkter, miljöer och system för barn? Då kan du få kunskap om barnets kropp och hur produkten eller miljön påverkar barn i olika åldrar.

Onlinekurser

Ett effektivt och smart sätt att utvecklas och inspireras där du själv bestämmer när du vill gå kursen. Olika paket finns med möjlighet att delta i diskussionsgrupp och få handledning via webben. 

Lanseras snart!

Alltid med barnens bästa i fokus

Ett utbildnings- och konsultföretag med vision att sprida kunskap om barns motoriska utveckling, så att barnen får möjlighet att leva upp till sin fulla potential.

Senaste från bloggen

Vi samlar alla råd på ett ställe

Kunskap och lärande utgör kärnan i Learn to Moves verksamhet. Kunskap kan vara konkret ”gör så här” eller informativ med svar på ”varför” eller ”hur”? 

I kunskapsbasen hittar du fakta om vitt skilda ämnen rörande barn, diagnoser, produkter och mycket mer.