Motorisk utveckling

För att varje barn ska få möjlighet att leva upp till sin fulla potential.

Learn to Move presenterar på EUPPT möte i Zurich i oktober

Glädjande besked är att de vetenskapliga resultat från barn som lärt sig att gå med Learn to Walk, har blivit antaget att presenteras vid 3d  European Peadiatric Physio Therapy Congress i Zurich Schweiz 10-12:e oktober. Ser fram emot att delta och sprida de hopp om att öka förväntningar på barns förmåga att lära sig gå självständigt med hjälp av Learn to Walk.

Ny utbildning; behandling av barn med unilateral cp/hemiplegi

Varmt välkommen att anmäla dig till Learn to Moves första kurs om behandling av unilateral cp eller hemiplegi. Med grundlig förståelse av hur utveckling av rörelseomfång, rörelseskapande och motorisk utveckling sker kan vi steg för steg träna barn med hemiplegi. Anmäl senast 15:e augusti.

Vad vi gör

Utbildning

Träffa kollegor och få kunskap och praktiska verktyg att ta med dig till din kliniska verksamhet. Utbildningarna från Learn to Move grundar sig i vetenskap, klinisk erfarenhet och ett helhetsperspektiv kring barn.

Föreläsning

LTM håller föreläsningar rörande ämnet barn, utveckling och lärande. Oavsett om du är förälder, utbildare, företagare, professionell, frivillig organisation eller annat är du välkommen att kontakta oss.

Rådgivning

Är du tillverkare, ingenjör eller designer som utformar produkter, miljöer och system för barn? Då kan du få kunskap om barnets kropp och hur produkten eller miljön påverkar barn i olika åldrar.

Onlinekurser

Ett effektivt och smart sätt att utvecklas och inspireras där du själv bestämmer när du vill gå kursen. Olika paket finns med möjlighet att delta i diskussionsgrupp och få handledning via webben. 

Lanseras snart!

Alltid med barnens bästa i fokus

Ett utbildnings- och konsultföretag med vision att sprida kunskap om barns motoriska utveckling, så att barnen får möjlighet att leva upp till sin fulla potential.

Senaste från bloggen

Vi samlar alla råd på ett ställe

Kunskap och lärande utgör kärnan i Learn to Moves verksamhet. Kunskap kan vara konkret ”gör så här” eller informativ med svar på ”varför” eller ”hur”? 

I kunskapsbasen hittar du fakta om vitt skilda ämnen rörande barn, diagnoser, produkter och mycket mer.