Learn to Move AB

Köpvillkor

Nedan finner du våra köpvillkor som reglerar ditt köp av varor och tjänster från vår webbutik. Vi ber dig vänligen att noggrant läsa igenom och förstå dessa villkor innan du genomför ditt köp. Genom att göra en beställning hos oss godkänner du och accepterar dessa köpvillkor.

1. Beställning och avtal

1.1 Genom att placera en beställning via vår webbutik, anses du ha ingått ett avtal med Learn to Move AB för köp av de varor och tjänster du har valt. Ett avtal är bindande för både dig och Learn to Move AB.

1.2 Learn to Move AB förbehåller sig rätten att neka eller avbryta en beställning om det föreligger misstanke om bedrägeri, ogiltiga uppgifter eller andra orsaker som gör det olämpligt att slutföra köpet.

2. Priser och betalning

2.1 Priser för våra varor och tjänster anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms om inte annat anges tydligt. Fraktkostnader tillkommer och anges vid kassan.

2.2 Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på vår webbutik. Vi samarbetar med säkra och pålitliga betalningsleverantörer för att säkerställa trygga transaktioner.

3. Leverans

3.1 Vi strävar efter att leverera dina beställda varor och tjänster så snabbt som möjligt, men leveranstider kan variera beroende på din plats och produktens tillgänglighet. Leveranstider anges vid beställningen.

3.2 Du ansvarar för att ge korrekta leveransuppgifter. Learn to Move AB ansvarar inte för felaktig leverans på grund av felaktiga eller ofullständiga uppgifter som du har angett.

4. Ångerrätt och returer

4.1 Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att utöva din ångerrätt, kontakta vår kundtjänst.

4.2 Observera att ångerrätten inte gäller för onlinekurser. Ångerfristen gäller endast för fysiska varor som kan returneras i ursprungligt skick.

5. Garanti

5.1 Våra produkter omfattas av en garanti enligt gällande lagstiftning. Om en vara är felaktig eller inte uppfyller förväntningarna, vänligen kontakta vår kundtjänst för ytterligare assistans.

6. Personuppgifter

6.1 Genom att göra en beställning hos oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Vi skyddar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

7. Force Majeure

7.1 Learn to Move AB är inte ansvarigt för förseningar eller fel som uppstår till följd av omständigheter utanför vår kontroll, inklusive men inte begränsat till krig, naturkatastrofer, strejker eller transporter.

8. Ändringar i köpvillkoren

8.1 Learn to Move AB förbehåller sig rätten att ändra dessa köpvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och gäller från och med publiceringsdatum.

Vi tackar för att du har valt att handla hos Learn to Move AB. Vid eventuella frågor eller funderingar, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig med ditt köp och besvara eventuella frågor du måtte ha.

Learn to Move AB
Sollentunavägen 138
191 48 Sollentuna 
Sweden

hello@learntomove.se
+46 73-526 48 88