SV
EN
 

Learn to Move

Ett utbildnings- och konsultföretag med vision att sprida kunskap om barns motoriska utveckling, så att barnen får möjlighet att leva upp till sin fulla potential.

 
 
 
home-header.jpg

Kort och gott.

Föreläsning

Många berörs och är intresserade av ämnet barn, utveckling och lärande. Som förälder, utbildare, professionell, företagare, frivillig organisation eller annat kan du ta del av eller specialbeställa en föreläsning.

 

Utbildning

Träffa kollegor och få kunskap och praktiska verktyg att ta med dig till din kliniska verksamhet. Utbildningarna från Learn to Move grundar sig i vetenskap, klinisk erfarenhet och ett helhetsperspektiv kring barn.

Onlinekurser

Ett effektivt och smart sätt att utvecklas och inspireras där du själv bestämmer när du vill gå kursen. Olika paket finns med möjlighet att delta i diskussionsgrupp få handledning via webben.

 

Konsultering & innovationshjälp

Tillverkar du produkter? Är du ingenjör eller designer? I utformning av produkter, miljöer och system kan du få kunskap om barnets kropp och hur produkten eller miljön påverkar barn i olika åldrar.

Kurs • 24-25 januari, 2020 • Stockholm

Developmental Coordination disorder: utmaningar och åtgärder.

pattern-banner.png
 

All kunskap på samma ställe.

Kunskap och lärande utgör kärnan i Learn to Moves verksamhet. Kunskap kan vara konkret ”gör så här” eller informativ med svar på ”varför” eller ”hur”?
I kunskapsbasen hittar du fakta om vitt skilda ämnen rörande barn, diagnoser, produkter och annat.